COVID 19

 

Wachttijden Praktijkexamen


Beste leerlingen van rijschool Driving Stars,

Zoals jullie weten zijn de wachttijden explosief gestegen wegens de lockdown bij het CBR.
Het CBR wil dat de examen plekken volledig benut worden en niet worden beschouwd als een "gokje op geluk".
Mocht je opleider aangeven dat je niet klaar bent voor het examen en je toch je zin doordringt, is de kans groot dat je zakt. Dit valt dan zwaarder voor jou als leerling.
De wachttijd voor een her-examen kan wellicht +/- 1 jaar duren.

Tip: luister dus goed naar de rijinstructeur/rijinstructrice wat die jou aanraadt. Wij geven jou geen onnodige (extra) rijles-(sen) als dat niet nodig is.
Dwing jouw opleider alleen niet om onnodig een examen voor jou te reserveren, als aan wordt gegeven dat de kans groot is dat je het examen niet gaat halen.
Bespreek samen met jouw opleider wat de mogelijkheden zijn. Je bent niet verplicht om het advies van je opleider te volgen.
Hou er alleen wel rekening mee, dat als je dan zakt... dat de wachttijd +/- 1 jaar kan duren en dat je nog meer tijd, geld en energie kwijt bent.

Team Driving Stars

 

Corona maatregelen


Beste leerling,
Om de kans op besmetting van het Coronavirus zo klein mogelijk te houden, zullen wij voorlopig het beleid blijven hanteren dat u in eerste instantie telefonisch contact met ons zoekt als u een afspraak wenst te maken voor een rijles. Wij verzoeken u volledig eerlijk te zijn met uw antwoorden op de vragen die wij u stellen.

Leerlingen die zich niet goed voelen, ziek zijn of de symptomen van Corona hebben, hoeven de annulering nu niet meer 48 uur van te voren te melden, maar minimaal 24 uur voor de rijles.

• De les-auto wordt voor en na iedere bezoek zorgvuldig gereinigd.
• Leerlingen zorgen zelf voor een mondkapje (verplicht)
• Leerlingen zorgen zelf voor handschoenen als zij deze graag willen dragen
• Alle uitleg, instructies en informatie wordt buiten de les-auto gegeven
• Na de les worden aanvullende instructies, nieuwe afspraken, etc. ook buiten de les-auto gegeven

Rijschool Driving Stars staat graag in goede en slechte tijden voor alle leerlingen klaar. Wees daarom ook voorzichtig en neem geen onzekere beslissingen.
Namens rijschool Driving Stars wensen wij iedereen veel gezondheid toe. Voor afspraken en rijlessen kunnen leerlingen zelf contact opnemen met hun instructeur/instructrice.
#samensterk