Rijschool Almere

RIJSCHOOL ALMERE NODIG, BEL DRIVING STARS, HET VERTOUWDE ADRES VOOR HET HALEN VAN JE RIJBEWIJS.

Woon je in de omgeving van Almere of Utrecht en wil je binnenkort gaan starten met het volgen van rijlessen? Dan ben je bij Driving Stars aan het juiste adres! Onze rijschool Almere biedt je een uitstekende rijopleiding tegen een heel redelijke prijs. Onze rijschool is nog jong, wij zijn gestart in 2018, maar al ons personeel heeft een jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten zich op hun gemak voelen tijdens de rijlessen. Presteren doe je immers het beste in een fijne, vertrouwde omgeving. Daarom stellen onze instructeurs ook altijd alles in het werk om een aangename sfeer te scheppen in de auto, zodat jij het naar je zin hebt en het beste uit je rijles kunt halen.

RIJSCHOOL ALMERE, OOK VOOR POOLSTALIGEN EN ANDERE CULTUREN

Bijzonder aan Driving Stars is dat ook Poolstaligen bij ons terecht kunnen. Wel zo fijn als je nog wat moeite hebt met de Nederlandse taal, om dan gewoon les in je eigen taal te kunnen krijgen! Zo ontstaan er geen misverstanden tijdens de rijlessen en is meteen duidelijk wat er bedoeld wordt. Ook leerlingen met een andere culturele achtergrond kunnen bij ons terecht. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie. Rijschool Almere vindt het belangrijk om rekening te houden met mensen met een andere achtergrond, zodat ook zij zich thuis kunnen voelen bij onze rijschool.

DE RIJSCHOOL ALMERE VOOR SCHERP GEPRIJSDE LESPAKKETTEN

Behalve een goede kwaliteit van de lessen is het natuurlijk ook belangrijk dat je niet meer geld kwijt bent voor je rijopleiding dan nodig is. Wij van rijschool Almere vinden dat goede rijlessen voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Dat zie je dan ook aan onze scherpe tarieven. Je kunt bij ons kiezen voor het volgen van losse lessen of voor één van onze voordelige lespakketten die je uiteraard in termijnen kunt betalen. Elke leerling is anders en daarom is er voor iedereen een geschikt pakket. Vind je het lastig om te bepalen welk lespakket voor jou het meest geschikt is, dan adviseren we je graag hierbij.

RIJSCHOOL ALMERE VOOR RIJLESSEN OP MAAT

Door de hoge kwaliteit van onze lessen, zul je snel de vaardigheden opdoen die benodigd zijn voor het behalen van je rijbewijs. Bij Rijschool Almere Driving Stars volg je nooit meer lessen dan nodig is. Doordat wij onze leerlingen rijlessen op maat bieden, krijgt iedereen precies datgene wat nodig is om snel goede resultaten te behalen. Dat deze manier van lesgeven succes heeft, zie je aan ons bovengemiddeld slagingspercentage.

PRAKTISCHE INFO OVER ONZE RIJLESSEN

Bij Rijschool Almere kun je van maandag tot en met zaterdag rijlessen volgen. Standaard duurt een les 60 minuten, maar er kan ook gekozen worden voor lessen van 90 of 120 minuten. Je kunt ook meerdere lessen per week nemen. Je wordt door onze instructeur thuis opgehaald en na afloop van de les weer netjes thuisgebracht. Is het handiger dat je ergens anders wordt opgehaald, bijvoorbeeld bij je school dan is dat ook mogelijk.

MEER WETEN?, BEL OF MAIL ONS EVEN!

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op. Of klik even door naar onze andere pagina´s voor meer informatie. Ook is het mogelijk om bij ons een proefles te volgen om te ervaren hoe het is om les te krijgen van één van onze ervaren instructeurs. Daarnaast hanteren wij zeer vriendelijke tarieven. Voor verdere algemene informatie kunt u zich wenden bij het CBR. Wij kijken er naar uit om jou binnenkort in één van onze lesauto´s te mogen verwelkomen!

Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met u op.    DRIVING STARS
    Tel: 06-55875899

    e-mail: info@drivingstars.nl

    Volg ons: